Formatie nunta Bucuresti - Teleon Band

Teleon Band - Formatie nunta Bucuresti

Formatie nunta Bucuresti - Band nunta Bucuresti - Teleon Band0730.564.385
  • Oferta formatie nunta

    Teleon Band

    In functie de preferintele dumneavoastra, pentru o nunta ca-n povesti,va punem la dispozitie variante orientative cu posibilitati de personalizare a componentei trupei.

......................................................................................................................................................................................

Model de program artistic - Teleon Band

Pentru primirea invitatilor, Dj-ul va asigura un ambient muzical placut, prin redarea genurilor muzicale lente: caffe concert, ambiental, ballroom slow.

Formatia de nunta Teleon Band va incepe programul live avand ca misiune principala crearea unei atmosfere festive extraordinare si aducerea tuturor invitatilor pe ringul de dans.

Pentru momentele de servire a preparatelor culinare vor fi redate, de catre Dj, cantece populare de ascultat, de pahar. Toate rundele de dans ale orchestrei au loc intre felurile de mancare. Pe perioada cat invitatii servesc masa, se asigura un fundal muzical cu volum redus, ambiental, specific momentului.

Momentele artistice vor alterna perioadele de dans live cu programele de muzica tematica ale Dj-ului. Astfel, pe langa genurile traditionale si cover-urile continute in repertoriul artistilor invitati, vor fi redate si genuri de muzica din perioada anilor '80, ever green, pop, dance, jazz, vals, tango, country, rock 'n roll, muzica arabeasca, greceasca, muzica usoara romaneasca si internationala, disco, latino, blues, hituri actuale si alte genuri. Zeci de piese din repertoriul artistilor si mii de piese din playlist-ul Dj-ului.

Teleon Band garanteaza reusita evenimentului dumneavoastra, prin asigurarea unui spectacol muzical extraordinar la care vor participa toti invitatii.

......................................................................................................................................................................................